Čistě pánská značka Quiksilver se po velkém úspěchu na světových trzích rozhodla prorazit i mezi něžnějším pohlavím a tak v roce 1990 vzniká krásná sestra jménem Roxy.

Byl to odvážný krok, neboť surfový oděvní průmysl se věnoval hlavně chlapem a ženy zůstávali v ústraní. A právě to se rozhodl Quiksilver využít. Zatímco byl ještě ženský surfový průmysl v plenkách, rozhodl se investovat do marketingu a ženských surfových kolekcí pod čistě ženskou značkou Roxy.

Jako první se samozřejmě do povědomí dostali plavky. Kvalitní materiály a design vycházející ze surfového srdce se ihned staly hitem. Značka Roxy po úvodním úspěchu rozšiřuje svou linii o trička, mikiny, rifle a později io snowboardové oblečení určené ženám.

sportbyblog - roxy

Roxy se stal výbornou společnicí Quiksilveru a spolu si razily cestu světem světové boardriding módy. Znakem Roxy jsou dva Quiksilver znaky postavené zrcadlově proti sobě.

Následující roky přinesly další množství produkovaného zboží. Sluneční brýle, kabelky, tašky, hodinky, boty a později i dětskou kolekci. Vše v duchu surfingu a snowboardingu.

Tak jako surfing i snowboarding se stával stále populárnějším mezi ženami a tak Roxy přichází v roce 1997 s celou produktovou linií určenou na hory. Roxy i nadále rozšiřuje své portfolio produktů o bižuterii, spodní prádlo, oblečení určené na skate, doplňky do domácnosti, parfémy, snowboardy a množství dalšího.

sportbyblog - roxy

Značka Roxy patří k předním ženským boardriding značkám a pravidelně přináší zajímavé kolekce různých stylech zaměřené na funkčnost, kvalitu a design.

Během let si Roxy vybudovalo několik zajímavých spoluprací se světově uznávanými sportovkyněmi a vzniklo několik produktových linií. Kromě klasické linie oblečení určené k vodě a na hory určitě zaujme i fitness a jóga kolekce.

sportbyblog - roxy

V e-shopu Sportby.cz najdete přes 300 produktů značka Roxy ať už na pláž a vlny, nebo na hory a svahy. Vybrat si však nebude jednoduché mezi tolika zajímavými kousky.

V letní sezóně doporučujeme nepřehlédnout plavky, bikiny, šaty, žabky a fitness kolekci. Pokud si však vybíráte něco do hor a na svahy, určitě nepřehlédněte zimní bundy, čepice, rukavice a také kvalitní snowboardy Roxy.