Stance je na světovém oděvním trhu jen krátce, ale i tak se již stihla zapsat velkými písmeny. Vznikla v roce 2009 a založili ji Jeff Kearl, John Wilson, Aaron Hennings, Ryan Kingman a Taylor Shupe.

To co považovala většina značek za samozřejmost, respektive doplněk který si nezaslouží mít své vlastní povědomí využili v Stance ve svůj prospěch. Z doplňkového zboží udělali něco výjimečného.

blogsportby - stance

(zleva do prava) Jeff Kearl generální ředitel, John Wilson prezident, Ryan Kingman šéf marketingu, Taylor Shupe šéf produktů, Aaron Hennings hlavní kreativní šéf

A z čeho?

Z ponožek. Od svého vzniku povýšili ponožky z obyčejného kusu látky na zajímavý módní doplněk, který si zaslouží pozornost.

Stance však nejsou jen obyčejné ponožky, jsou mnohem více. Stance je spojení kvality, designu, umění a kreativity, která povýšila ponožky na vyšší úroveň.

Už to není jen doplněk k celkovému oděvu, ale je jeho nenahraditelnou součástí. A co víc, Stance ponožky se stávají módní ikonou.

sportbyblog -stance

Proč jsou ponožky Stance tak oblíbené?

Je to nejen jejich kvalitou, precizním propracováním a prémiovými materiály, ale hlavně designem a netradičností v segmentu ponožek. Ponožky Stance jsou určeny všem, co je už nebaví běžná dennodenní rutina, chtějí se odlišovat a vyjádřit své smýšlení právě ponožkami.

Pro značku Stance jsou charakteristické různé zajímavé spolupráce se světovými hvězdami, ale i legendami či inspirativními lidmi a značkami.

Vzpomeňme spolupráce s kapelami a interprety jako Slayer, Iron Maiden, Motörhead, Beastie Boys, 2Pac, Notorious B.I.G., Outkast, Wu-Tang Clan, Aaliyah, Snoop Dogg, Eazy-E, N.W.A., A Tribe Called Quest, Rihana a mnoha dalšími.

sportby bog - stance

Stance ponožky nejsou však jen o hudbě, ale i umění a sportu. Důkazem jsou skvělé spolupráce na kolekcích jako Star Wars, Americana, Harley-Davidson, Disney, Marvel, Surf Legends a další.

Pokud byste si mysleli, že ponožky jsou určeny pouze šíleným mladíkem tak tomu není tak.

Lidí s rozvážnější životním stylem jistě osloví kolekce Dress & Preium a Uncommon Solids. Na své si přijdou muži, ženy, ale i děti.

sportby bog - stance

Speciální kategorií jsou ponožky určeny na různé aktivity. Zde se spojily design a funkčnost a při vývoji ponožek Stance pro jednotlivé sportovní kategorie pomáhali i samotní sportovci. Golf, běhání, basketbal, motosport, skateboarding, snowboarding, turistika a další aktivity se vám budou absolvovat příjemnější s ponožkami Stance.